Instagram @chanapha.i

2016 årsresumé - del 1

Eftersom att jag har otroligt många bilder, så väljer jag att dela upp min 2016 årsresumé i 3 delar. Här kommer den första delen och det är från januari-april.

Jag startade året med att beställa lite nytt från Zara. Blev så nöjd över kläderna!

Nu börjar februari-månad och ingen av er har nog missat månadens viktigaste dag, alla hjärtans dag. Det firade jag såklart med pojkvännen min. Vi har haft en superbra dag. Vid slutet av månaden åkte jag skidor med några kompisar. Dagen efter tog jag en kvällspromenad, så mysigt!

I mars hade jag tacoskväll med mina kompisar och vi de satt och kollade på filmer hela natten medan jag sov, hihih. Försökte även att jobba på med bloggen, nämligen att ta outfitbilder. Blev inte riktigt nöjd med resultatet men jag lär mig!

I början av april fick jag och en kompis chansen att åka till Armenien. Jag visste ingenting om landet så det var en spännande upplevelse att få åka dit. Landet var helt magiskt och alla var så snälla mot oss. Efter en hel vecka i Armenien åkte vi tillbaka till Sverige igen. Jag stannade hemma i några dagar och sedan åkte jag och min familj till Stockholm. Vi shoppade och tog massa fina bilder med körsbärsblommor. Innan månaden tog slut lyckades jag beställa hem Kylie Jenner lip kits. Här testade jag färgen Posie K

Del 2 kommer upp inom kort, håll utkik! Kram <3

Gillar

Kommentarer

Matila Berlin,
Åhh vad många fina bilder!! =)
matildaberlin.se
Chanapha
Chanapha,
Åh tack! 😊
nouw.com/chanapha
Linda,
Åh vilket härligt år!
lindaviktoria.se
Chanapha
Chanapha,
IP: 82.99.3.229