Instagram @chanapha.i

2016 ÅRSRESUMÉ - DEL 3

Den tredje och sista delen av min årsresumé är här. Nu köööör vi!

September-månad är här och skolan började på allvar. Jag tog höst-outfitsbilder med hjälp av min kärlek. Under månaden åkte jag till Stockholm med mina föräldrar och då köpte mamma ett par snygga skor på Acne. Började också att äta en nyttigare variant av frukost och det blev chiapudding med frukter och mandlar.

Åh älskade oktober! Jag åt hemlagade blåbärspaj medan jag kollade på solnedgången. Passade på att ta en svängd till stan och köpte min fina vardagsväska från Wera Stockholm. Löven började skifta färg och föll ner på marken tog mamma några outfitbilder på mig. Blev så nöjd över resultatet.

Molly Rustas släppte sin smyckeskollektion och tror ni att jag kunde låta bli? *trumvirvel*.. Absolut inte. Så jag beställde hem en ring som jag blev förälskad i. Sedan la jag upp en bild på min instagram och Molly både gillade och kommenterade bilden. Var världens lyckligaste tjej då 😄 Det snöade hemma hos mig i några dagar, så jag och pojkvännen min tog en promenad.

December betyder julledigheten. Jag och min familj fixade julgranen (vi har äkta julgran). Ni kan läsa om min julafton i mina tidigare inlägg om ni scrollar ner. Nåja. Den 26e december var det dags för mellandagsrean och hela familjen åkte till Stockholm för att shoppa och äta riktigt god mat.

Sista dagen på det här året och några timmar kvar tills vi skålar in 2017. Jag är så otroligt tacksam över att jag fick möjligheten att finna ut vad jag vill göra i livet. Det här året har varit händelserikt och jag vill tacka alla som stöttade mig och var med på min resa <3

Gillar

Kommentarer

A M,
Du är verkligen så fin! Underbara bilder 😃
Önskar dig ett gott slut och ett Gott Nytt År!
alicemalmstrom.blogg.se
Chanapha
Chanapha,
Åhh tack så mycket! Detsamma, fina du <3
nouw.com/chanapha
louise,
Va många fina bilder 😃
louiseelinore.se
Chanapha
Chanapha,
Amanda Jona [SPONTAN],
Så kul att få se! 😊
spontan.blogg.se
Matila Berlin,
Åhh vilket härligt inlägg! Ha en underbar nyårsafton nu! <3
matildaberlin.se
Chanapha
Chanapha,
Tack! Detsamma, fina du <3
nouw.com/chanapha
ELIN CECILIA,
Gott nytt år! 😊
www.elincecilia.com
AmandaWibergs
AmandaWibergs,
Åå, så kul att kika igenom alla fina bilder, Gott nytt år! 😃
nouw.com/amandawibergs
Chanapha
Chanapha,
Åh vad roligt! Detsamma <3
nouw.com/chanapha