Instagram @chanapha.i

Appar som kan underlätta ditt studentliv

Hej, gänget! Mitt mål denna månad är att tipsa er om mina bästa studenttips varje vecka. Jag har tjuvstartat lite förra månaden, så om ni vill läsa om studentlivet i Karlstad så är det bara att klicka er vidare. Denna vecka tänker jag iallafall tipsa er om appar som studenter måste ha. Vissa appar funkar även när man inte är student.

OBS detta inlägg är absolut inget samarbete med något företag utan bara genuint tips.

----------

1. Karma - Här kan du köpa bra mat till billigare pris. Det kan vara alltifrån råvaror i mataffärer till färdiga maträtter från restauranger. Genom att handla via Karma så hjälper du till att förebygga matsvinn. Så bra. Älskar denna app!

2. WeSupero - Här kan du hitta rabattkuponger i just den stad du bor i. Gäller på olika caféer, butiker men även aktiviteter.

3. Mecenat och Studentkortet - När vi ändå är inne i studentrabatt-spåret så glöm inte att ladda ner dessa appar. Här kan du få rabattkoder som funkar på de flesta stora företag. Genom att ladda ner apparna så kan du även visa upp kortet som finns i respektive app i en fysisk butik för att få studentrabatt. Smidigt eller hur?

4. Mazemap - Har du gått vilse på universitet? Här är appen för dig. Med hjälp av appen kommer du lätt kunna navigera dig i olika byggnader. Det funkar väldigt bra för mig som läser på Karlstads universitet men hörde även att det ska funka på Uppsala universitet och Örebro universitet.

5. Canvas - Om du läser eller ska läsa på Karlstads universitet så kommer du att känna igen namnet. Ja, det är på Canvas där man får tillgång till material inom olika kurser. Enligt mig så tycker jag att appen funkar en aning sämre på mobilen men jag rekommenderar ändå att man laddar ner appen så att man får notiser ifall det kommer upp meddelande eller nyheter i någon kurs.

6. Focus Keeper - Har du svårt att plugga inför en tenta? Denna app hjälper dig att hålla fokus på plugget. Du kan ställa in timern och det går att se hur många varv du pluggat.

#bestofnouw

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Mecenat och Studentkortet älskar jag alltså, helt perfekt med studentrabatter så man sparar en liten krona! Grymma tips fina du <3
nouw.com/emmaengstrom
Chanapha
Chanapha,
Åhh såå roligt! ja men eller hur<33
nouw.com/chanapha
Ida,
Otroligt bra tips fina du!! Måste jag spara till nästa år då jag ska söka 😃
idanilssonphoto.se
Chanapha
Chanapha,
Roligt att du uppskattar inlägget <33
nouw.com/chanapha
Anamarias
Anamarias,
Super bra tips! Jag lär behöva dessa i framtiden till kommande studier. Speciellt Fokus keeper!
kram fina du❤️
nouw.com/anamarias
Chanapha
Chanapha,
Tack så mycket! Vad glad jag blir 😊 <3
nouw.com/chanapha