Instagram @chanapha.i

FAVORITES FROM STHLM FASHION WEEK

Idag är det onsdag vilket året betyder att Stockholm Fashion Week är över för den här gången. Under de senaste dagarna har jag följt väldigt många influencers under modevisningarna. Självklart hittar jag många fina plagg. Här kan ni få se några av mina favoritplagg från mina favorit designers. Min dröm är att få sitta på första raden på någon av modevisningarna.

OBS Alla bilder är lånade från fashionweek.se

Kära läsare här har vi.. Ida Sjöstedt AW17. Kolla bara på hennes otroligt fina klänningar. Älskar verkligen den svarta blusen på bilden längst upp till höger. Ahh önskar att jag kan fylla på min garderob med alla kläder från Ida Sjöstedt.

Busnel är också ett av mina favoritmärken. Busnels kläder känns väldigt stilrena och klassiska. En kappa från Busnel står fortfarande på min önskelista. Tyvärr får den ligga på is ett tag i och med att jag köpte en från Filippa K häromdagen. Men man kan alltid drömma eller hur? ;)

Gillar

Kommentarer

Ida,
Åh vad fina dem var!! 😊 Tävlingen är nu avslutad på min blogg som du var med på, så in och kika där och stort tack för att du var med och tävlade!! 😊
iidajohansson.se
Chanapha
Chanapha,
Det ska jag göra 😊
nouw.com/chanapha
Celine,
Åh så snygga kläder!
celinelf.blogg.se
Chanapha
Chanapha,
Håller verkligen med dig! 😊
nouw.com/chanapha
tildabarkselius
tildabarkselius,
Såå snygga plagg!
nouw.com/tildabarkselius
Gabriella ,
Såå himla mycket fint!!
gabriellasigfridsson.devote.se
Matilda Berlin,
Men asså åhh vad snyggt! Hade inte haft något emot att ha dom i min garderob nej =) jag har förresten skrivit inlägget nu om hur man hittar träningsmotivationen, som du bad om. Hoppas det taggar till dig lite =) Kram <33
matildaberlin.se
Chanapha
Chanapha,
Eller hur!! Kram <3
nouw.com/chanapha
emmamoller
emmamoller,