Instagram @chanapha.i

Instagram chanapha.iInstagram chanapha.iInstagram chanapha.iInstagram chanapha.iInstagram chanapha.iInstagram chanapha.iInstagram chanapha.i

Jag har tentaångest

Om exakt en vecka så skriver jag terminens första tentamen. Hur mycket jag än förbereder mig så känner jag mig aldrig nöjd. "Jag måste plugga lite mer." säger jag till mig själv varje dag. Just nu känns det som att jag springer 110 km/h utan att stanna. Jag hör hur mitt hjärta slår fortare och fortare. Det känns som är jag blir jagad av något samtidigt som jag jagar något, något som inte existerar.

Jag känner en enorm press. Det är litteraturer som ska läsas, tre inlämningar som ska vara inlämnade innan fredag den 25/10, och mina sociala kanaler som ska upprätthållas. På nätterna kan jag inte längre somna, eller jo det kan jag, i max 5 timmar om jag har tur. Det resulterar att jag blir mer stressad och ofokuserad. Nej, livet som student är inte lika roligt som det ser ut.

Gillar

Kommentarer

APieceofArt
APieceofArt,
Se till att skaffa en riktigt bra pluggpartner! Nu har du säkert din egen perfekta pluggtekning. Men jag älskar att skriva mina anteckningar som en blandning mellan text och mood boards. Sen skriver jag flash cards som jag övar med de sista dagarna. Då kan vem som helst egentligen förhöra mig 😃
nouw.com/apieceofart
Chanapha
Chanapha,
Vilka bra tips!! Tack <33
nouw.com/chanapha
APieceofArt
APieceofArt,
Det var så lite så (:
nouw.com/apieceofart
Vannalovisa
Vannalovisa,
Åh, känner samma.. rekommenderar verkligen flashcards!! Gjorde mina idag inför tentan npar vecka och det är så himla smidigt att dels kunna förhöra sig själv, men även bli förhörd av typ vem som helst haha! ❤️ Lycka till!!
nouw.com/vannalovisa
Chanapha
Chanapha,
Så bra tips! Tusen tack <3
nouw.com/chanapha
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229