Instagram @chanapha.i

Leva hållbart: att börja använda ekologisk hudvård

Om det är något som intresserar mig på den senaste tiden så är det att leva hållbart, det vill säga att leva utan att få i mig massa olika kemikalier i kroppen som möjligt. Vad jag förstått så är detta ett brett ämne så jag kommer att avgränsa mig till hudvård då det är också ett av mina intressen. Jag läser olika webbsidor och lyssnar på podcasts, där jag får veta att vi utsätts för tiotals (farliga) kemikalier dagligen.

Nu håller jag successivt på att byta ut mina nuvarande produkter så att jag kan börja använda produkter som innehåller fåtal samt ekologiska ingredienser som möjligt. Några av produkterna som jag använder just nu är serum från Urang och en Aleppotvål som jag tycker är riktigt bra. Dock är det en ganska svår utmaning för mig som student. Men jag tycker att det blir värt i slutändan. Jag mår bra av att veta att produkterna som jag använder är miljövänliga, och fria från bland annat PEG-ämnen, mineraloljor och parabener.

Jag tycker att detta ämne är väldigt viktigt och att jag vill diskutera med er om det. Vad har ni för tankar eller åsikter kring ämnet?

#bestofnouw

Gillar

Kommentarer