Instagram @chanapha.i

Lip kits by Kylie Jenner


I tisdags så fick jag äntligen hem mina efterlängtade lip kits! Tyvärr så var paketet lite ''mosat'' och då insåg jag att det var någon som hade öppnat mitt paket. Som tur var så var alla mina lip kits kvar i paketet :D

Många av er har nog sett mitt tidigare inlägg om Kylie lip kits så vet ni att jag har beställt två färger, alltså Candy K och Posie K. Mitt absoluta favorit-lip kit som jag kommer att använda flitigt är Posie K , tycker mina läppar ser färggladare ut jämfört med Dolce K. Själv tycker jag att Dolce k är lite mer som en nude-rosa-färg.

Som ni kan se på bilden ovanför så ser färgerna ungefär ut sådär på mina läppar. OMG! Jag tycker verkligen att dessa lip kits är av bra kvalitet, är helt kär i deras läppennor. Det är också väldigt lätt att applicera själva läppstiften (perfekt för en nybörjare precis som jag) och det tar inte lång tid innan färgen blir matt och fin :-)

Lite frågor angående Kylie lip kits


1. Hur mycket kostar ett kit med frakt?

Svar: Jag köpte 2 st kits och fick betala ungefär 600 kr inklusive fraktkostnaden! Så jag skulle säga att ett kit kostar ungefär 360 kr med frakt.

2. Vart kan man köpa dem?

Svar: Jag beställde mina lip kits HÄR, dels för att vara säker på att jag får hem mina produkter och dels för att det är en äkta produkt.

2. Vad är det bästa sättet att få tag på dem?

Svar: Mitt tips för er är att vara ute i god tid. Jag fick veta om hennes lanseringar på Instagram så håll koll där. Men man kan också hålla koll på släppen på hennes app som kostar några slantar per månad.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Om ni har fler frågor så får ni gärna ställa dem i kommentarsfältet, jag svarar på alla frågor så fort jag kan <3

Gillar

Kommentarer