Instagram @chanapha.i

Min erfarenhet - Yumilashes

Hej på er! När jag var i Stockholm i tisdags så passade jag på att göra en fransbehandling, Yumilashes hos Caroline på Beauty By Wallenberg. Hon var väldigt trevlig och duktig!

I detta inlägg tänker jag dela med mig av mina tankar och svarar på några frågor kring behandlingen. Det är absolut inget samarbete då jag betalade behandlingen med mina egna pengar. För er som undrar så är Yumilashes en skonsam och vårdande keratin fransbehandling. Det går ut på att man lyfter, fyller och färgar ögonfransar, vilket gör att man ser piggare ut. Det är inga starka kemikalier som används utan att fransarna fylls med en speciell keratininfusion och vitaminer.

Hur länge håller Yumilashes?

Resultatet är väldigt individuellt. Det kan krävas mer än en behandling för att uppnå önskat resultat. Generellt så skulle jag nog säga mellan 4-10 veckor beroende på hur dina fransars växtcykel ser ut. Det är flera faktorer som kan påverka hållbarheten bland annat hormonella förändringar, stress och livsstil.

Såhär ser jag ut före och efter behandlingen. - Lånad bild från Caroline

Finns det nackdelar med Yumilashes?

Att resultatet är individuellt skulle jag säga. För mig så ser fransarna på den högra sidan väldigt bra ut medan fransarna på den vänstra sidan är lite nedblöjda. En annan nackdel är att man inte får utsätta fransarna för fukt på 24 timmar, vilket gör att man helst ska undvika att duscha, bada eller vara i en annan fuktig miljö. Behandlingen tar cirka 90 minuter, vilket är en ganska lång tid för att ligga på en behandlingsstol med stängda ögon.

Fick även med mig en fransborste för att borsta upp mina ögonfransar då fransarna är fortfarande formbara under den första tiden

Vad är skillnaden mellan Yumilashes och Lashlift?

Enligt vad jag har hört och läst så ger Yumilashes och Lashlift samma resultat. Däremot så är Yumilashes en mer vårdande fransbehandling än Lashlift, vilket gör att Lashlift kan skada ögonfransar på lång sikt.

Såhär ser mina fransar ut några dagar efter behandlingen

Mina åsikter om Yumilashes

Jag är nöjd med behandlingen därav rekommenderar jag den. Efter behandlingen kan jag se att mina fransar blir längre och fylligare. Det går att köpa hem en YUMI.Lash mascara som kan förlänga hållbarheten. Men jag har inte gjort det på grund av att det är min första fransbehandling och jag vill veta hur länge håller den naturliga hållbarheten. Själv så har jag tjocka och raka fransar som gör att det kräver mer än en behandling, så jag kommer definitivt fortsätta med behandlingen.

​#bestofnouw

Gillar

Kommentarer

celinelundqvists
celinelundqvists,
Det blev ju verkligen en galen skillnad!
nouw.com/celinelundqvists
Chanapha
Chanapha,
Tycker jag med! Kram <3
nouw.com/chanapha