Instagram @chanapha.i

MINA FEM FAVORITBLOGGAR

Molly Rustas - Ingen av er har nog missat den här supersnygga tjejen. Önskar att jag kunde byta utseende med henne för en dag, hahah. Hon lever verkligen ett drömt liv och man blir inspirerad varje gång man kollar på hennes blogg.

@elinskoglund - För inte så länge sedan börjar jag fastna för Elins blogg. Tycker att hon levererar grymma bilder och innehåll. Ni ska bara se hennes bilder från Sri Lanka. Wow, säger jag bara! Hon har precis köpt en lägenhet i Stockholm och jag är så taggad på att få se resultatet. Kommer säkert bli superfint!

Lovisa Barkman - Hur snygg är inte hon? Hennes blogg är fylld av massa inspirationer och härliga bilder. Hennes klädstil är sååå snygg. Alla hennes inlägg känns personliga och man känner att hon verkligen lägger ner sin tid på bloggen.

@Fredrikapersson - Hennes blogg handlar mycket om hennes vardag och mode. Varje gång hon har på sig ett busnel-plagg så känner jag bara ''måste köpa det'', haha. Nämen hon klär sig väldigt bra och om jag får beskriva hennes klädstil med ett ord så skulle jag säga att den är stilren.

@moamattsson - Vilken drömkropp, vaa? Har faktiskt inte läst Moas blogg så länge. Men hon verkar vara en superhärlig tjej och jag älskar hennes bilder. En riktigt bra blogg helt enkelt.

Gillar

Kommentarer

moamattsson
moamattsson ,
Vad glad jag blir!❤️
nouw.com/moamattsson
Chanapha
Chanapha,
jessicaantemyr
jessicaantemyr,
Läser alla dessa bloggar, love them!
nouw.com/jessicaantemyr
Chanapha
Chanapha,
Visst är dem grymma? 😊
nouw.com/chanapha
ssandraaf
ssandraaf,
Vilket bra tips 😃 läser ingen av dem så ska kolla in dem 😊
nouw.com/ssandraaf
Chanapha
Chanapha,
Gör så 😊
nouw.com/chanapha
Ida,
Vilket roligt med sådana tips! 😊
devote.se/iidajohansson
Chanapha
Chanapha,
Tack! Vad roligt att du tycker om inlägget 😊
nouw.com/chanapha
Fredrikapersson
Fredrikapersson,
Tusen tack söta du!!
nouw.com/fredrikapersson
Chanapha
Chanapha,
Du förtjänar det! 😊
nouw.com/chanapha
amandassofi
amandassofi,
Vilka bra tips!
nouw.com/amandassofi
Chanapha
Chanapha,