Instagram @chanapha.i

MINA MÅL FÖR 2017

Hej! Någon som är vaken vid den här tiden? Hoppas era nyårsfirande blev bra. Ni får veta om mitt nyårsfirande senare.

----------

Det är många saker som jag har tänkt extra mycket på i slutet av 2016, det vill säga typ förra veckan hahah. Den här listan är inte mina nyårslöfte utan mina mål för 2017.

Satsa på skolan - det är min andra och sista termin av mitt andra år på gymnasiet nu och jag vill bara ge järnet. Har ni någon gång hört från någon annan att man själv inte kommer att lyckas och bara ge andra negativa tankar? Och det är därför jag ska bevisa att personen har fel.

Köpa ett nytt objektiv - om det finns något jag önskar mig länge nu är ett nytt objektiv till min systemkamera. Jag vill att bilder på bloggen ska vara i bättre kvalitét. Men eftersom att jag har andra utgifter är det kanske inte rimligt att köpa ett objektiv för typ 15 000 kr. Hojta till om ni vet ett bra objekt som ger bra skärpa i porträttbilder, ja ni vet..

Ta vara på tiden - Jag mådde dåligt och var väldigt stressad över allting i månader. Det ska bli slut på det nu. Jag måste kämpa! Samtidigt kommer jag att umgås med mina nära och kära mer. Även om jag inte är en av toppbloggare så måste jag fota varenda saker, maträtter eller/och alla mina outfits. Jag vet att det inte är lätt att bara sluta göra det men jag måste vara lära mig att slappna av helt enkelt.

Planera - Så fort jag kliver in igenom en bokhandel ska jag köpa en kalender lovar jag mig själv. Jag ska skriva ner alla idéer eller saker som man behöver komma ihåg.

Gillar

Kommentarer

juliaperssonn
juliaperssonn,
Härliga mål, hoppas det går bra att uppfylla dom 😊
nouw.com/juliaperssonn
Chanapha
Chanapha,
Linda,
Härliga mål! <3
lindaviktoria.se
FILIPPA,
Hoppas du hade en riktigt bra nyår!!
filippalofsved.se
Chanapha
Chanapha,
Åh tack! Detsamma <3
nouw.com/chanapha
Amanda Jona [SPONTAN],
Lycka till med att nå dina mål! 😊 Jag är själv lite sugen på att köpa ett 85mm 1.2 för att fotografera porträtt men tänkte låta plånboken få vila lite då jag införskaffade två nya objektiv och ett nytt kamerahus förra året, haha 😉 Därför kör jag på ett 50mm 1.4 som fungerar alldeles utmärkt till porträttfotografering och det kostar inte mer än 3000-4000 så kan verkligen rekommendera det 😊
spontan.blogg.se
Chanapha
Chanapha,
Åh tusen tack för tipset! Jag ska ta en titt på objektivet 😊
nouw.com/chanapha
Matila Berlin,
SÅ bra mål! Lycka till med dom =) Kram
matildaberlin.se
Chanapha
Chanapha,
Tack! Kram på dig med 😊
nouw.com/chanapha
Jasmine,
Vilka bra mål! Planera står också med i min "mål" lista, har köpt en super fin så man inte bara låter den ligga 😊
www.nouw.se/jasmineivanoff
A M,
tack detsamma!!
alicemalmstrom.blogg.se
ELIN CECILIA,
Ida,
Vilka bra mål du har.. Lycka till sista terminen i skolan nu!! 😊
www.devote.se/iidajohansson
Chanapha
Chanapha,
Det är inte min sista terminen i skolan, även om jag önskar det 😊
nouw.com/chanapha
HanneHusbyy
HanneHusbyy,
Om du ska köpa en almanacka som du ska planera i så rekommenderar jag att designa en egen på hemsidan personligalmenacka.se då får du den exakt dom du vill ha den och det blir roligare att planera. 😊
Chanapha
Chanapha,
Åh tusen tack för tipset, fina du! Jag ska kolla upp det 😊
nouw.com/chanapha