Instagram @chanapha.i

PODCASTS JAG LYSSNAR PÅ JUST NU

En av sakerna jag gör när jag har tråkigt är att lyssna på podcasts. Dessa härliga podcasts får mig att må bättre och känner mig mindre ensam. Om ni har andra podcasts som ni tycker om så får ni mer än gärna skriva det i kommentarsfältet.

Ingen av er har nog missat Mathilda & Andreas podcast. Just nu håller de på att göra en poddserie som heter #VARFEMTEKVINNA, där de tar upp viktiga ämnen i samhället såsom sexuella övergrepp och trakasserier. I varje avsnitt kommer de att diskutera samt intervjua några kvinnor som har varit med om något liknande. Jag tycker absolut att ni ska lyssna på podden.

''Hur många väskor ska man ha?'' Ja, svaret kan ni hitta i säker stil podden. Jag gillar verkligen att lyssna på denna podd i och med att de diskuterar mycket kring mode men samtidigt pratar de också om deras ''vanliga'' vardag.

Varje onsdag släpper Dasha och Hanna ett nytt poddavsnitt. Jag älskar deras podcast för att de är så himla roliga och det känns som att man är med sina bästa vänner när man lyssnar på podden. Ett hett tips till er som vill ha ''sällskap'' när ni går på promenad.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Jag har även andra poddar som jag brukar lyssna på. De är ''Måndagsmix med Elin och Isa'' och ''Josefin och Vanja''. Hoppas ni tycker om tipset <3

Gillar

Kommentarer