Instagram @chanapha.i

SVAR PÅ FRÅGESTUND

Drömresa?

Svar: Jag skulle nog vilja åka till Karibien, kanske Aruba? Det verkar vara otroligt fint där. Annars så vill jag bara boka en resa till London just nu. En lyxweekend-resa skulle passa så bra. Vill gärna besöka Nothing Hills och bruncha på caféer. Hojta till om någon vill åka dit någon gång i maj!

Favoritoutfit?

Svar: Åhh vad svårt det känns att välja enbart en outfit nu. Men skulle nog säga denna. Snygg, enkel och bekväm :-)

Din största dröm just nu?

Svar: Att flytta till min egen lägenhet i Stockholm. Det är helt sjukt hur mycket jag har pratat om att flytta hemifrån med mamma. Jag har lixom börjat tänka på vilka saker jag absolut måste ha i min lägenhet, bland annat tallrikar från Mateus och självklart vill jag mer än gärna komma in på min drömutbildning. Får nog försöka göra mitt bästa att slå två flugor i en smäll.

Vilka bloggar läser du dagligen?

Svar: Helt ärligt så läser jag allas bloggar som kommenterar. Om man ska tala om stora kända profiler så läser jag @moamattsson , Andrea , Lovisa , Molly , Kenza

Vad gör att du fastnar för en blogg?

Svar: Typiska svar ni vet. Fina bilder och bra innehåll. Samtidigt gillar jag också när bloggare lägger upp några mobilbilder då och då. Älskar när jag kan känna att jag är vän med bloggaren.

Vad tycker du är det bästa, respektive sämsta, med att blogga?

Svar: Vi börjar väl med det sämsta och det är att man måste alltid uppdatera bloggen varje dag. Vissa perioder har jag noll inspiration, vilket känns väldigt tråkigt. Att blogga är min passion, därmed kan jag hitta snabbt tillbaka. Det bästa är att jag blir så inspirerad när jag skriver bra inlägg och får läsa era fina kommentarer, då får jag kvittot på att jag gör ett bra jobb.

Var ser du dig själv om 10 år?

Svar: Om 10 år då är jag 27 år. Jag skulle nog vilja vara sambo med min kärlek. Vet dock inte om det blir i storstad eller i kära Dalarna. Gåtan återstår 😉

Var shoppar du mest?

Svar: Oj, svårt att säga. Skulle nog säga att jag shoppar lika mycket överallt. Kan vara från budgetkedjor till designerkläder.

Skulle du vilja bo i hus eller lägenhet & isåfall var?

Svar: Som sagt skulle jag vilja bo i en lägenhet nu, men det kanske bli hus senare om min pojkvän är snäll att han sköter gräsklippning och snöplogning 😄

Gillar

Kommentarer

moamariaandersson
moamariaandersson,
Chanapha
Chanapha,
Vad roligt att du tycker det <3
nouw.com/chanapha
skrivochvarglad
skrivochvarglad,
London är såå himla vackert, verkligen ett måste-resemål. Håller på att övertala min sambo att följa med nästa gång 🙈❤
nouw.com/skrivochvarglad
Chanapha
Chanapha,
Åhh vad roligt, hoppas han går med på det 😊
nouw.com/chanapha
skrivochvarglad
skrivochvarglad,
Ja det hoppas jag också 😃
nouw.com/skrivochvarglad
isabelhakansson
isabelhakansson,
Åh vill också besöka Karibien, verkar vara så vacker där <3
nouw.com/isabelhakansson
Chanapha
Chanapha,
Eller hur! <3
nouw.com/chanapha
Amanda,
Kul att läsa dina svar 😃
amandalarsson.nu
Chanapha
Chanapha,
Vad glad jag blir 😊
nouw.com/chanapha