Instagram @chanapha.i

SVAR PÅ FRÅGESTUNDEN DEL 1

Har fått ganska många frågor så jag tänker dela upp svaren i 2 inlägg. Del 2 kommer upp antingen imorgon eller på söndag, håll utkik!

Vad tycker du är allra roligast med ditt bloggande?<3

Svar: Att få inspirera andra samt att jag lär känna nya människor/vänner. Kram <3

Vad fick dig att börja blogga? När började du blogga?<3

Svar: Jag läste vääääldigt många bloggar innan (ungefär 10-15 st dagligen), så jag startade min första blogg typ mellan år 2013-14 sedan la jag ner den bara för att jag inte riktigt förstod hur man skulle göra osv. På hösten 2015 snackade jag med min pojkvän om bloggande och han tyckte att jag borde starta en blogg. Den 5 oktober 2015 satt jag på mitt rum och bestämde mig att bege mig in i bloggvärlden. Så jag började blogga på riktigt för cirka 2 år sedan <3

Var ser du dig själv om 10år?

Svar: Om 10 år är jag alltså 28. Jag skulle vilja ha ett sommarhus i Marbella (ni ba: ehhh du har inte ens där och du tycker om stället?). Men samtidigt vill jag nog fortfarande resa runt jorden, så jag kanske befinner mig lite här och där. Mitt mål är också att köpa en drömlägenhet i centrala Stockholm.

Vart är tröjan på bilden ifrån? Trivs du bäst på nouw som du var på förut eller på devote? :)

Svar: Jag antar att du syftar på den här blusen. Den kommer från Zara :) Många kanske inte riktigt vet så började jag blogga på Devote från början sedan bytte jag till Nouw under en period och nu är jag tillbaka på Devote igen. Jag skulle nog säga att jag trivs som fisken i vattnet här på Devote. Jag känner att vi är som en ''familj'' här trots att jag inte har träffat alla bloggare. Nouw är också ett jättebra bloggportal för er som undrar, men det passar tyvärr inte mig.

Fortsätt gärna att ställa dina frågor HÄR

Gillar

Kommentarer