Instagram @chanapha.i

SVAR PÅ FRÅGESTUNDEN DEL 2

Här är den andra och sista delen på frågestunden den här gången. Vissa frågor är likadana därmed har jag valt ut några stycken utav dem. Om ni missar den första delen så kan jag trösta er med att ni kan läsa det HÄR.

•Vilken är din högsta dröm?

Svar: Just nu är min högsta dröm att komma in på ett universitet, dock är jag lite tveksam om jag ska läsa ekonomi eller kommunikation (så att man blir journalist typ). Vad tycker ni? Skriv gärna om ni läser dessa utbildningar eller om ni känner någon som gör det.

•Finns det något särskilt som du ser fram emot? <3 Kraam

Svar: Absolut! Tro det eller ej så ser jag framemot sista året av gymnasiet. Sedan ser jag även framemot en resa i höst. Kram <3

Har du ett ''bloggmål''?

Svar: Åh ja. Min första prioritering är att skapa en relation mellan mig och läsarna. Jag vill lixom inte att ni ska bara känna mig som en ytlig person. Ett annat mål är att jag skulle vilja jobba med bloggen på heltid.

Vad vill du göra efter gymnasiet? :) <3

Svar: Som sagt vill jag plugga direkt efter studenten. Jag vill bara gå klart skolan så fort som möjligt sedan kan jag göra vad jag vill för resten av mitt liv. Nästa sommar (när jag tar studenten) kommer eventuellt några gamla kompisar och hälsar på, så vi kanske ska resa iväg nånstans tillsammans. Är sugen på att åka till södra Italien. Men inget är spikat just nu <3

Gillar

Kommentarer